İLÇE MÜFTÜMÜZ

HALFETİ İLÇE MÜFTÜSÜ

MÜSLÜM ÇİFTÇİ

02.02.1958 tarihinde Şanlıurfa iline bağlı Kırkpınar köyünde dünyaya geldi.1970 yılında ilkögretimi Şanlıurfa Yakup Kalfa okulunda bitirdi.1976  tarihinde Adana imam hatip lisesinden mezun oldu.AdanaYeşil Mescit Camiinde göreve başladı.Bursa Yüksek İslam Enstitüsü kazandı.Görevini erteleyerek Bursa iline gitti.Hem okudu,hemde Kestel cami'i lerinde resmi görev aldı.1981 yılında Yüksek Meslek Enstitüsü mezun oldu.Adıyaman ili Çelikhan İlçe Müftülügüne atandı.Çelikhan İlçe Müftüsü iken kısa dönem vatani görevini ifa etti.Haseki Egitim Merkezi dördüncü dönem Arapça bölümünden mezun oldu.Diyarbakır Merkez vaizligine atandı.Danimarkada dört yıl KTTC lefkoşa da dört yıl din görevlisi olarak görev yaptı.Diyarbakır ili Kocaköy İlçe Müftülügü,Şanlıurfa ili suruç İlçe Müftülügü, Viranşehir  İlçe Müftülüğü  ve Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetinde Din görevlisi olarak çalıştı .Şanlıurfa Merkez Vaizligi görevini dört yıl sürdürdü.24.12.2012 tarihinde  Şanlıurfa İli Halfeti İlçe Müftülügüne atandı.Halen burada görev yapmakta olup,evli ve dört çocuk babasıdır.Arapça ve Fransızca bilir.

Toplam Ziyaret19153
SELAMLAŞMA.ORG